IT voor het MKB - dat gewoon werkt

Onze Diensten

Complete ontzorging van de IT voor het MKB, geheel gericht ter ondersteuning van en voor uw business. Alles zodat u zich op uw eigen bedrijfsactiviteiten kunt richten en daar succesvol in kunt zijn. Haperende computers en bedrijfsapplicaties zijn funest voor de productiviteit en arbeidsmoraal van uw medewerkers. Bij Data Square maken wij een sport van het duurzaam oplossen van problemen, u hoeft ons slecht te bellen om te horen hoe wij dat doen. Het kost u enkel wat van uw tijd en verplicht u verder tot niets.

Er is dus géén excuus om nu meteen te bellen 🙂 Tel 010-3035450

Overstappen doe je zo

Het overstappen naar een ander IT partner kan een virtuele hobbel zijn waar u tegenop kijkt. Maar als u in de situatie zit dat de IT prestaties, de pro-activiteit , de resultaten van uw IT beheerder echt beter moet dan kan die hobbel maar beter vroeg dan laat genomen worden. De praktijk leert dat een toch overstap veel minder moeilijk is dan het lijkt. Het is vaak meer gebaseerd op onbekendheid en koudwatervrees. Maak de overstap en zie dat het nieuwe elan van een gepassioneerd IT partner later geen koud water maar een warm bad blijkt te zijn.

Het Data Square overstapplan

1. We leren elkaar kennen

Het begint met kennismaken bij een kop koffie. We bespreken wat u wilt bereiken, wat is uw doel. Wat is belangrijk voor u en uw klanten, hoe kan IT daarbij helpen. U krijgt inzage in onze werkwijze

2. Hoe werkt uw huidige IT

De volgende stap is dat wij uw IT inventariseren. Zijn er zwakke punten en potentiële risico’s, ook die mogelijk nog niet gezien zijn. Wat zijn uw IT kosten, is daar een verbetering in mogelijk

3. Wij geven advies en inzicht

U ontvangt een verslag met onze bevindingen en aanbevelingen. Indien er verbetermogelijkheden zijn doen wij keuze voorstellen. Wij stellen een beheer en meer jaren IT strategie plan voor

4. U maakt uw keuze die aansluit bij uw visie en doelstelling

Vrijheid voor alles, u kiest alleen voor Data Square als wij bij elkaar passen. Wij helpen u bij het maken van de optimale keuze en nemen daarvoor de tijd. Wij ontvangen graag uw opdracht en stemmen een zorgvuldig overstap proces af.

5. Wij gaan voor u aan de slag

We zorgen voor veilig migratie traject. We verzorgen alle contacten met andere leveranciers voor de vloeiende overgang. Installeren onze tools voor beheer, antivirus, backup, etc.

6. De evaluatie van ons werk, het proces en uw ervaring

We bespreken de overstap en uw ervaring met onze samenwerking. We kijken naar verbeterpunten, het is onderdeel van onze verbeterstrategie. Welke mogelijkheden zijn er om nóg meer waarde te kunnen leveren.

60 dagen overstap garantie

Wij doen alles voor een succesvolle overstap van uw IT naar Data Square en zullen deze overstap enkel adviseren na zorgvuldige analyse en de overtuiging dat we dit succesvol voor u kunnen uitvoeren. Om dit vertrouwen te onderbouwen leveren wij bij de overstap een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Het uitgangspunt bij onze opdracht en samenwerking is vertrouwen en onze belofte dat wij ons werk goed doen. Deze overstap garantie geeft een solide waarborg op onze belofte en het vertrouwen in een succesvolle samenwerking.

Afspraak maken

Partners