Als IT gewoon beter moet

Wij lossen uw IT problemen op – zorgen voor rust en efficiëntie

We zien het wel vaker, haperende computers en medewerkers die gefrustreerd raken door storingen Het resultaat is altijd improductief werken, hoge kosten, of erger… Kosten die altijd veel hoger zijn dan enkel de facturen van uw IT beheerder. Aan de hedendaagse technologie ligt het niet meer, die is al lang volwassen geworden. Het gaat nu om de IT technologie deugdelijk toe te passen en een professionele beheerdiscipline aan te houden. De juiste IT partner kan ook uw computertechnologie op orde krijgen, betrouwbaar en vlot in het gebruik. Dat wil toch iedereen!

Veel IT leveranciers werken graag uurtje-factuurtje, wat in feite een premie op een storing is. Hoe meer storingen, en langer ze duren, hoe hoger de kosten worden.

Wij hebben net zo’n hekel aan technologie problemen als u, omdat het ons beiden vertraagd. Data Square werkt met een vast beheertarief waarbij storingen kosteloos worden opgelost, ook on-site! Wij ontvangen dus geen premie bij een storing en hebben daardoor ook een financiële prikkel om de kans op storingen te minimaliseren.

Wilt u weten hoe IT beter kan en een meetbare bijdrage kan leveren aan uw bedrijf? Neem dan nu contact op voor een verhelderend gesprek, wij denken alleen in passende oplossingen en houden niet van hardcore sales. Betrouwbare IT begint met één telefoontje naar 010- {nieuwe salesnummer}

Vraagt u zich wel eens af:

  • Is mijn data en email eigenlijk wel veilig
  • Waarom is mijn IT leverancier is zo traag en niet Pro-actief
  • Is mijn netwerk en software wel goed gedocumenteerd
  • Hoe snel kan mijn netwerk na uitval hersteld worden
  • De kosten voor beheer en storingen zijn veel te hoog
  • Ik weet niet wat mijn IT beheerder voor mij doet
  • Waarom hebben wij toch steeds die computer problemen
  • Mijn IT beheerder heeft hulp nodig of krijgt het niet opgelost

Boek een kosteloos consult hoe u problemen spoedig duurzaam opgelost kunnen worden.

Afspraak maken